Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

Barcelona

Espai 6-11

Programa per famílies amb fills de 6 a 11 anys amb una selecció de 10 experiències literàries*, per jugar i crear amb la literatura, tot promovent el foment del gust per la lectura amb família.

*Instal·lacions dissenyades per Tantàgora, entitat promotora del festival.

On
Disseny Hub Barcelona
Quan
16 i 17 de març
Horaris
Tria el teu horari:
10h a 14h
15h a 19h
LA PROGRAMACIÓ

Il·lustració, creació, narració oral, lectura en veu alta, jocs i una biblioteca amb molts llibres

Biblioteca portàtil

Per celebrar el centenari de Tàpies, enguany el FLIC acull una proposta de la Fundació Tàpies.  En aquest espai podreu descobrir una selecció de llibres d’art de la biblioteca de la Fundació que seran el punt de partida de diverses propostes de creació artística per escriure cartes,  inventar històries i crear poemes amb fotocòpies.

— amb Fundació Antoni Tàpies

En veu alta

Hi ha  a qui li agrada llegir i a qui li agrada escoltar i també a qui li agrada fer la punyeta…  en aquesta instal·lació tothom podrà interpretar el paper de l’auca que més li agradi! Mentre una persona llegeix en veu alta davant d’un micro, n’hi ha una altra que és un tècnic de so una mica punyeter que li jugarà males passades.

— amb Tantàgora i Gerard Sun

Com peix a l'aigua

Us heu preguntat mai quin és el millor racó per llegir o escoltar contes? Veniu a jugar al Com peix a l’aigua i descobrireu vosaltres mateixos quin és el millor racó del FLIC per fer-ho.

— amb Tantàgora

Qui ho ha fet?

Enguany hem descobert per què alguns llibres han estat censurats al llarg de la història i hem al·lucinat. 

Us convidem a imaginar com són les persones que van crear i prohibir aquests llibres fent un collage molt ben acompanyats amb en Teixió Gris.

— amb Teixió Gris

Retrats literaris

Dues propostes per retratar-vos del dret i del revés. En una, cada membre de la família ha d’escollir un personatge literari sense que ningú sàpiga de qui es tracta. Us heu de maquillar per assemblar-vos-hi el màxim posible!! A l’altre us proposem de jugar al cadàver exquisit tot dibuixant retrats literaris damunt d’un globus.

— amb Tantàgora

Quin llibre vols a la tauleta de nit?

Aquest any al FLIC ens hem posat científics i volem saber quin llibre us agradaria tenir a la tauleta de nit.  Veniu i participeu a l’enquesta interactiva que estem preparant.

— amb Tantàgora

Hi havia una vegada

Aquest any hem convidat a la Gina Martí a explicar contes. Ella i la Roser Ros han buscat, triat i remenat un fotimer de llibres fins a trobar les històries més adients per l’ocasió. Veniu a escoltar-les, que us n’omplirem les orelles!

— amb Gina Martí i Roser Ros

Jocs d'autor

Veniu a descobrir els autors i les obres de la literatura infantil i juvenil en català tot jugant i creant amb els jocs creats per Maria Carme Roca, Ricardo Alcàntara, Care Santos i Roser Ros.

— amb Tantàgora

Biblioteca

A aquest espai hi podreu trobar una bona selecció de libres de la mà de Biblioteques de Barcelona que us farà gaudir i descobrir llibres de fons d’armari, de rabiosa actualitat o de la temporada passada. 

No us perdeu l’illa de llibres per descobrir els autors i les obres de la literatura infantil i juvenil en català. Us convdiem també a conèixer  llibres joc o  jocs llibre a la paradeta de  mtm i Bauplay.

Propostes per a mares i pares

Madame Paulette

Confessions

Com a pare o mare d’una criatura o jove segur que tens dubtes inconfessables sobre la lectura, la literatura o sobre quins contes explicar i quins llibres escollir. O senzillament sols necessites confessar que ja estàs fart d’explicar fa quatre mesos cada nit la mateixa història. Vine al confessionari del FLIC on l’Elisenda Llansana t’escoltarà i t’ajudarà a desfer dubtes i embolics.

— amb Elisenda Llansana de Tantàgora. 

Explicar contes a casa per fomentar la lectura

Xerrada per a pares i mares, on la Roser Ros uns donarà les claus de com explicar contes a casa per contribuir a despertar la passió per la lectura entre els vostres fills o filles i descobrireu el podcast Contes Garrapinyats per gaudir-ne a casa.

— amb Roser Ros, Fundació Art&Paraula i Randomers.

Coneix als artistes i entitats programats al FLIC d'aquest any

* L’organització es reserva el dret a canvis en la programació.

PREGUNTES FREQÜENTS

Si tens algun dubte, consulta el nostre FAQS