Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

Festival de literatura i arts infantil i juvenil

El FLIC és un festival impulsat per Tantàgora amb l’objectiu de fomentar el gust per la lectura i l’hàbit lector a través d’una programació dirigida al públic familiar i als adolescents. Més enllà de llegir, el FLIC obre nous camins perquè els llibres i les generacions joves es trobin: la fusió de disciplines artístiques, la imaginació i la creativitat, el joc i la diversió, la transgressió i la capacitat crítica són claus per entendre la seva programació.

Aquest projecte implica les persones que acompanyen infants i joves en el descobriment literari, com ara famílies, mestres, bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, editors, així com entitats que comparteixen aquesta missió més enllà de l’àmbit del llibre i l’educació.

De caràcter itinerant, el FLIC compta amb la col·laboració d’agents culturals públics i privats a Barcelona, Madrid, Vic, la Vall de Ribes i el Rosselló. Després de catorze edicions i amb més de 70.000 assistents, el festival ha aconseguit consolidar un projecte comú de ciutats lectores amb una perspectiva compartida sobre la literatura, fusionant diferents àmbits artístics amb el fet literari.

EL FLIC MÉS QUE UN FESTIVAL

Una aposta pel foment de la lectura amb mirada holística

Cada edició del festival aborda de manera diferent el fet literari: el públic objectiu, els col·laboradors i les estratègies van variant de seu en seu per tal d’oferir una mirada complementària i panoràmica sobre la literatura i l’hàbit lector.

Al Disseny Hub la literatura, l’art i el disseny es fusionen en una programació híbrida basada en la creació i la imaginació.

Les biblioteques són el baluard de la història de la literatura i una peça clau per vetllar pel dret a l’accés de la cultura de manera transversal, dos elements que coincideixen en la filosofia del FLIC.

Institucions públiques, entitats culturals, escoles, biblioteques, museus, artistes, escriptors i les famílies es fan partícips del FLIC, que se celebra tant als carrers com en diferents espais de la ciutat.

Desenvolupem una estratègia de mediació literària de proximitat per promocionar l’hàbit lector a les aules de les escoles rurals.

Donar a conèixer la literatura de les nostres terres i les instal·lacions del festival fora de les nostres fronteres.

L'EQUIP

El FLIC està format per un equip multidisciplinar

— Magalí Homs
Direcció i continguts

— David Ribo
Gestió econòmica

— Blanca Guillen, EspectacleSpectacular i Casino de Vic
Territori

— Elisenda Llansana
Coordinació i continguts 

— Meritxell Carles
Disseny gràfic

— Júlia Blay
Textos web i comunicació Vic

— Núria Tarragó
Producció

— Playbrand
Màrketing Digital

— Oh la la!
Premsa

0

Ciutats

0

Editorials participants

0

Seus participants

0

Col·laboradores