Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

Barcelona

Espai -5

Programació per famílies amb criatures de 6 mesos fins a 5 anys, amb la participació de Nats espai de criança, Inge Nouws i Tantàgora. A aquest espai hi trobareu quatre propostes de joc lliure, joc simbòlic amb llibres i un espectacle de petit format.

On
Disseny Hub Barcelona
Quan
16 i 17 de març
Horaris
Tria el teu horari:
10h a 11:30h
12:30h a 14h
15:30h a 17h
17:30h a 19h
LA PROGRAMACIÓ

Pels més petits experimentació i descoberta

JOC SIMBÒLIC AMB LLIBRES

Llibres com cases

Una proposta de joc simbòlic i lectura on els llibres comparteixen espai amb peluixos, mocadors i llumetes. Les criatures, acompanyades dels seus pares, construeixen cases amb llibres pels peluixos, els llegeixen llibres o els posen a dormir. Els pares i mares els acompanyen en la descoberta dels llibres i comparteixen un espai i un moment de joc a través d’ells.

— amb Tantàgora

JOC

En construcció

Un espai amb elements de construcció perquè els més petits apilin, encaixin i construeixin. Posem a l’abast dels més petits materials com el  Kaplan, els Giggis, fustetes pel joc heurístic o els terres tèxtils d’interface. Us convidem a construir amb els més petits de casa tot allò que vulgueu.

— amb Tantàgora

JOC LLIURE

Espai Nats

Jugar, per a un infant, és la possibilitat de retallar un troç de món i manipular-loFrancesco Tonucci

L’espai Nats ofereix una proposta de joc per als més petits basat en aquesta premissa: tot val per a la imaginació. En aquest món, les cistelles de la compra es poden convertir en cascs per anar amb moto. Els coixins esdevenen barques. Els rotlles de cartró són braços per fer de robot. Quatre peces de fusta a una cassola son el menú perfecte. I quantes coses més poden sortir-ne!

— amb Nats

OBRA COL-LECTIVA CONTINUADA

A la cerca dels animals

La Inge Nouws us convida a anar d’expedició! Prepareu-vos per fer un viatge creatiu col·lectiu sobre una gran fulla de paper. Necessitarem molts guixots de colors per descobrir els animals que s’hi amaguen.

— amb Inge Nouws

ESPECTACLE DE PETIT FORMAT

Picaplat

Espectacle de petit format que consta d’una vintena de peces orals (poesies, cançonetes, cantarelles) dites, cantades o cantarellejades per una recitadora acompanyant-se de ritmes, i del so ben ritmat d’aquests composicions.

— amb Tantàgora i Clàudia Descàrrega

Coneix als artistes i entitats programats al FLIC d'aquest any

* L’organització es reserva el dret a canvis en la programació.

PREGUNTES FREQÜENTS

Si tens algun dubte, consulta el nostre FAQS