Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

Barcelona

Espai +12

Ei, aquest espai és sense germans petits ni adults! Només els que teniu més de 12 anys hi podreu entrar.  Aquí podreu fer el que us vingui de gust; dibuixar, escriure o pintar còmics, crear històries, apalancar-vos a les hamaques, escoltar llegendes, música, fullejar els llibres de la biblioteca o parlar amb els amics.

— a aquest espai us acompanyarà la il.lustradora i dissenyadora gràfica Belén Perea.

On
Disseny Hub Barcelona
Pl. Glories
Quan
16 i 17 de març
Horaris
Tria el teu horari:
10h a 14h
15h a 19h
LA PROGRAMACIÓ

Pels més petits experimentació i descoberta

PER FER

Còmic

En els còmics, les bafarades són un fragment de text generalment envoltat per una línia més o menys ovalada, que es col·loca al costat d’un personatge que parla. Veniu a  crear les vostres historietes de còmic a partir d’aquests elements textuals.

PER FER

Què fer amb un llibre sense llegir-l'ho?

A partir d’una selecció de llibres,  us proposem maneres atzaroses d’inventar històries, composar i dissenyar  portades de llibres o fer de periodistes.

PER ESCOLTAR

Llegendes

Les llegendes són històries que solen barrejar elements imaginaris i reals basats en personatges, llocs o monuments. Us hem preparat unes bones hamaques perquè us col·loqueu els casco per escoltar i descobrir algunes de les llegendes que s’expliquen de  certs llocs del centre de la ciutat de Barcelona.

— amb narracions de Jordina Biosca

PER FULLEJAR

Biblioteca

Trieu i remeneu llibres; novel·la, còmic, àlbum il·lustrat, poesia i també la selecció de llibres que hem fet amb relació al Premi Flic d’enguany:  llibres que parlen sobre censura, que parlen de règims censuradors o llibres que han estat censurats.

Xafardeja la il·lustradora que estarà a càrrec de l'espai

Hola a totes! Em dic Belén Perea, soc Sabadellenca i m’agraden molt les llimones i els xàfecs d’estiu. Em considero una persona enèrgica, alegre i optimista, a la que li encanta fer safareig i viure a través de les històries, és per això que segurament em dedico al món de la il·lustració. M’encanta explicar històries i estic molt agraïda de formar part, cada cop més, del sector literari 😉

* L’organització es reserva el dret a canvis en la programació.