Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

VIC

El FLIC a la plaça

Aquest any el Flic a Vic aterra a la plaça amb una programació on la literatura i les altres arts es donen de la mà. Un matí ple de propostes creatives d’il·lustració, escriptura, fotografia, música i experiències literàries. Cada grup classe gaudirà d’un dels dos circuits que us tenim preparats el negre o el vermell per acabar tots junts gaudint de l’espectacle de circ Gregaris de la companyia Soon Circus.

On
Plaça de l'Ajuntament de Vic
Quan
17 d'octubre
Horaris
10h a 12h
LA PROGRAMACIÓ

Dos circuits diferents i un espectacle de circ

Cada un dels circuits consta de dos espais de creació i un espai de mediació literària on els
artistes convidats l’il·lustrador Txelo, els escriptors Àlex Nogués, Oriol Canosa i Anna Manso, els músics Anna Roig i Maria Rosa Pons, el festival de fotografia analògica Revela‘t i Tantàgora acompanyaran els vostres alumnes a crear personatges, arguments, poesies o ritmes literaris tot gaudint de la literatura oral, llegida i escrita.

A finals de setembre us comunicarem el circuit de cada grup que seran assignat de manera aleatòria i per orde d’inscripció.

Circuit vermell

PERSONATGES

Il·lustració

Quatre il·lustradors que us proposaran diferents maneres de crear personatges literaris que bé podrien arribar a ser els protagonistes o personatges secundaris de les vostres històries.

— amb Txelo

POESIA

Fotografia

Una de les maneres de posar imatges a la poesia és a través de la fotografia, quatre artistes de la lent analògica us conviden a provar-ho.

— amb Festival Revela’t

EN VEU ALTA

Experiències literàries

Ja a qui no li agrada gens llegir en veu alta i d’altres que no pararien mai, tant pels uns com pels altres els hem preparat instal·lacions que a través del joc els portaran a llegir en veu alta sense ni adonar-se’n.

— amb Tantàgora

Circuit negre

HISTÒRIES

Escriptura

Els autors que hem convidat us acompanyaran a crear els vostres propis textos a través de jocs atzarosos.

— amb Oriol Canosa, Àlex Nogués, Anna Manso

LITERATURES SONORES

Música

El ritme i el so són dos elements molt importants de la literatura oral veniu preparats a crear petites peces sonores a partir d’elements literaris.

— amb Anna Roig (cantant), Maria Rosa Pons (violoncel·lista), Alba Bittah (rap polític, noves tendències)

LLEGIR IMATGES

Experiències literàries

Una bona manera d’entrar als llibres és fer-ho a través de les imatges que acompanyen els textos, en aquest espai us proposem algunes experiències que conviden a llegir les imatges per “caure” a dins de les històries.

— amb Tantàgora

ESPECTACLE DE CIRC

Gregaris

Gregaris ofereix un retrat fascinant del costat humà de l’esport, desafiant la representació tradicional dels herois esportius. L’actuació fusiona de manera perfecta la competició i la col·laboració, il·luminant temes com el treball en equip i la rivalitat. Inspirats en la seva pròpia amistat, els dos artistes han creat una perla de circ contemporani que irradia energia, enginy i encant. Amb habilitats físiques excepcionals, acrobàcies espectaculars i elements còmics ocurrents, Gregaris ofereix una perspectiva fresca sobre la dinàmica emocional i personal que es troba en el cor de l’esport.

La companyia: Soon Circus Company va ser creada per Nilas Kronlid i Manel Rosés. Es van conèixer a la Universitat de Circ d’Estocolm el 2007. Acabats de sortir de l’escola, van guanyar la medalla d’or al Festival Mondial du Cirque de Demain amb el grup de bàscula coreana, Balagans. Des d’aleshores, en Nilas i en Manel han participat en la creació de diversos números i espectacles de circ que han recorregut el món, com ara Scandinavian Boards i InTarsi (Circo EIA). La seva passió per l’acrobàcia i el moviment els va unir, però la seva amistat i una visió artística comú els han mantingut junts.

L’espectacle Gregaris és la primera producció de la companyia Soon Circus Company. S’ha representat més de 150 vegades en més de 15 països I ha guanyat premis en la escena internacional.