Posa't en contacte
C.del Art 80, baixos, 08041 Bracelona
info@flicfestival.com
932 135 991
Ens vols contractar?
info@flicfestival.com

Vall de Ribes

El festival de literatura i arts infantil i juvenil per a públic familiar, arriba a la Vall de Ribes!

  • On

    Pl. Mercat de Ribes de Freser

  • Quan

    Març 2025

FLIC VALL DE RIBES

Gràcies Vall de Ribes! Ens veiem el març de l'any que ve a la quinzena edició del festival.

Acció d'il·lustració performativa

Hem convidat als il·lustradors Pau Macián, Nora Zapata, Teixó Gris i Eudald Casals a il·lustrar en directe a quatre personatges de la tradició oral de la Vall de Ribes; els golluts, les dones d’aigua, el Met de Ribes i les encantades.

Dins del bosc

Veniu a buscar i trobar personatges literaris com ara la rínxols d’or, els tres porquets, els set cabrits o el llop en un bosc il·lustrat per Miguel Bustosi descobrireu una bona selecció de llibres on el bosc és part essencial de la història.

Històries en moviment

Heu construït mai històries a partir de llibres? Us convidem a imaginar spin off d’un àlbum il·lustrat i que construïu les noves històries amb peces del joc de construcció plusplus.

Biblioteca silenciosa

Benvinguts a l’espai chill per escoltar contes. Seieu, estireu-vos o apalanqueu-vos on vulgueu i com vulgueu, poseu-vos els auriculars i gaudiu de la veu de narradors i narradores que us explicaran històries vairades.

Llibres per les biblioteques

A les 13:15h farem entrega d’una selecció de llibres per les biblioteques de les escoles de la Vall; Institut escola Ribes de Freser i la ZER Compte Arnau.

Tornar enrere