Vic 10 | Conferència inaugural

FLIC VIC | CONFERÈNCIA INAUGURAL

I presentació del programa FLIC Vic

Teresa Duran

Roda que roda amb Rodari,
a càrrec de Teresa Duran
1 de desembre, 18h

  • FORMAT ONLINE

L’any 2020 se celebra el centenari del naixement de Gianni Rodari, escriptor, pedagog i periodista, un dels grans referents de la literatura infantil i juvenil del segle XX, una bona ocasió per retre-li homenatge.

Una de les aportacions més importants de l’autor va ser la Gramàtica de la fantasia, manual de referència per generacions i generacions de mestres, bibliotecaris i mediadors literaris. Rodari va ser un autor d’obra prolífera que ha llegat una bona quantitat de llibres per ser gaudits tant per grans com per petits.

Per explicar-nos les diferents facetes d’aquest autor comptarem amb la presència de Teresa Duran, gran coneixedora de l’obra de Rodari, que l’ha traduït al català i amb qui va confraternitzar fins a la seva mort. Teresa Duran ha estat recentment guardonada per la Setmana del Llibre en català per la seva trajectòria.

L’acte, coorganitzat amb l’Ateneu de Vic, es farà en format online, i comptarà amb la presentació de M. Carme Bernal, professora emèrita de la UVic-UCC, i Magalí Homs, directora del FLIC.

Inscripcions gratuïtes (aforament limitat)

Vols saber com ens transformem per arribar a casa teva? Apunta’t al newsletter