Tallers

Tallers

19-20 de Novembre

Tallers

19-20 deNovembre

 Amb  els convidats

Mil y un bichos

Partint del llibre Tres kuchulús sin historia (Editorial Kokinos) l’il·lustradora Mandana Sadat ens revelarà el secret de les seves tècniques inventades per crear una combinació infinita de kuchulús basant-se en objectes de la vida quotidiana i del nostre entorn.

*Taller en anglès amb assitència en la traducció.

 • Dissabte - 16.45h
  Diumenge - 12h

I aquí què hi pinta tanta gent?

L’il·lustradora Maria Girón ens convida a dibuixar i pintar gent de mides, formes i personalitats ben diferents. A partir de La gent de la meva escala (Kalandraka).

 • Dissabte - 10h
  Diumenge - 10h

Quantes marietes fan una poma? Quantes pomes un pare? Quants pares fan un avió? 

 

Basant-se en el llibre Quant mesura? (Zahorí Books), Óscar Julve planteja un taller de dibuix i manualitats on dibuixarem objectes, animals i persones que ens serviran per mesurar altres objectes, animals i persones.

 • Dissabte - 15h
  Diumenge - 16.45h

T’escriuré una història

 

Es pot pensar un conte en només una hora? Podem començar a escriure un conte? Com a mínim podem intentar-ho. A partir d’una proposta participativa basada en Les paraules inútils (Fanbooks), qui vulgui podrà escriure o com a mínim plantejar una història. A partir de les mil idees que hauran aparegut durant la xerrada, i de les eines creatives que donarem, tindrem un bon punt de partir per escriure’t un conte.

 • Dissabte - 18.30h
  Diumenge - 15h

El museu més petit del món

 

En aquest taller farem creacions artístiques en volum dins d’un marc donat, una capsa de 6 x 13 cm. Partirem dels (des)ordres, els il·lustrarem i els construirem en tres dimensions. Posarem un títol i ho compartirem, com en un Museu.

 • Dissabte - 12h
  Diumenge - 18.30h

Quimigrames, l’art de pintar amb la llum

 

“Fotografia” significa literalment “pintar amb llum” i en aquest taller aproparem de manera pràctica els assistents a una tècnica que n’és l’exemple més clar: Les Quimigrames. En aquest taller podrem fer les nostres pròpies creacions, una manera molt especial de portar-te a casa una obra irrepetible.

 • Dissabte - 12h i 16.45h
  Diumenge - 10h, 15h i 18.30h

Essències Singulars

 

T’has preguntat mai quina olor fan els teus personatges preferits? Quantes gotes de malifetes porta l’aroma d’una bruixa? Quin tuf fa un monstre?  Com és la flaire d’una fada? En aquest taller creerem les nostres olors per poder-nos-les posar quan ens vingui de gust!

Amb la Fundació Ernesto Ventós.

 • Dissabte - 10h, 15h i 18.30h
  Diumenge - 12h i 16.45h