Repte Network FLIC

REPTE NETWORK FLIC 2022

OBRES SELECCIONADES

David Barberà
Escola d’art la Industrial

Anna Castell
Escola Massana

Ariana Cortés
Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat

Hiurma Delgado
Escola Massana

Eva Martínez
Escuela de Arte y Diseño Superior de Soria

Julia Martínez
Escola d’art la Industrial

Ana Molina
Escola d’art la Industrial

Maria Salvador Mas
Escola d’art la Industrial

Belén Perea Fernández
Escola d’art i disseny Illa

MENENA COTTIN

És autora, il·lustradora i dissenyadora de més de 30 llibres. Va estudiar disseny gràfic a Caracas, a l’Institut de disseny Fundació Neumann i ha fet cursos d’escriptura i il·lustració de llibres per a nens a Parsons School of Design, i d’animació tradicional a Pratt Institute, tots dos a la ciutat New York.

És autora d’El Llibre Negre dels Colors, traduït a 16 idiomes i amb el qual va guanyar diferents premis com el New Horizons a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya (2007) i el Premi ALAS-BID a la millor publicació infantil a Washington DC, EUA (2015),  entre d’altres.

 

FANUEL HANÁN

Llicenciat en Lletres per la Universitat Catòlica Andrés Bello i Magister Scientiarum en Ciències i Arts aplicades Fanuel ha coordinat el departament de selecció de llibres per a nens i joves del Banc del Llibre, ha dirigit la revista Parapara i sigut editor a la Baratària, revista de literatura Infantil llatinoamericana.

Per una altre banda, Hanán ha dirigit conferències i tallers a diferents països llatinoamericans, a universitats d’Europa i Àsia, ha estat professor convidat al màster Gretel de Literatura Infantil i autor del curs virtual d’Escriptura Creativa del CERLALC.

Cal destacar que ha guanyat en dues ocasions el Premi Nacional de Literatura Infantil a Veneçuela i ha estat jurat dels premis Hans Christian Andersen, Bologna Ragqazzi i de la Biennal de Bratislava.

MAGALÍ HOMS

Es va formar en Disseny a l’Escola Elisava i en Realització de TV, vídeo i cinema a l’IDEP. Té un màster d’Arquitectura Efímera per la UAB. Ha treballat com a gestora cultural, directora de la revista 190g i dissenyadora.

Actualment i des de fa 15 anys dirigeix l’associació Tantágora. Aquesta entitat es dedica des de fa 31 anys a la difusió de la literatura oral i escrita principalment per a públic infantil i juvenil. Allí Homs dirigeix, entre altres projectes, el FLIC festival. Compagina aquesta feina amb la docència i l’assessoria cultural

ELS EDITORS

MÓNICA BERGNA | EDITORIAL ALBOROTO

Editorial premiada per la Fira de Bologna amb el Best Publisher’s of the Year 2020.

Alboroto Ediciones és una editorial mexicana especialitzada en àlbum il·lustrat que neix el 2018 com una proposta de treball en equip: els seus creadors són alhora part de l’empresa. Destaquen al catàleg els temes socials abordats des de la poesia i l’estètica: dictadura, exili, desaparicions, integració, discapacitat,… Tots els seus llibres busquen descol·locar el lector des de la imatge, per generar una reacció.

LULU KIRSCHENBAUM & MANUEL RUD | EDITORIAL LIMONERO

Ha estat premiada per la Fira de Bologna amb el Best Publisher’s of the Year 2019.

Limonero és un segell independent argentí dedicat, decidit i fins i tot entossudit a publicar i difondre el llibre il·lustrat. Fundat el 2014 per Lulu Kirschenbaum i Manuel Rud, Limonero porta el llibre àlbum a totes edats, evitant els llocs comuns de la literatura infantil i promovent diversos gèneres (ficció, no ficció, poesia il·lustrada) i diversitat estètica per a la lectura compartida entre nens i adults.

Mira tots els participants d'aquesta edició:

Aquí podràs veure un fragment de cadascuna de les obres presentades a la convocatòria.

Fes clic al botó inferior per veure-les totes completes.