Altres maneres de viure la literatura!

El FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, és un projecte que porta més de 10 anys investigant i mostrant altres maneres de viure la literatura, implicant a totes aquelles persones que acompanyen els infants i els joves en el procés de la descoberta literària: famílies, mestres, bibliotecaris/àries, escriptors/es, il·lustradors/es,editors/es, i també organitzacions que comparteixen aquesta missió més allà del sector del llibre i de l’educació.

El festival l’organitzem des de Tantàgora, entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció, difusió i creació de la literatura infantil i juvenil des de fa 30 anys.
Amb caràcter itinerant, i amb la implicació d’entitats culturals públiques i privades de Barcelona, Madrid i Vic, hem consolidat un projecte comú de ciutats lectores, amb una mirada compartida sobre la literatura on es fusionen diversos àmbits artístics amb el fet literari.

Al FLIC hi trobareu…

  • Un programa de propostes familiars i escolars úniques en aquest país, basades en els llibres de la selecció FLIC Recomana.
  • Un programa de conferències amb els noms més destacats de la literatura infantil i junvenil.
  • Un programa de trobades professionals de compra i venda de drets i encàrrecs a autors/es i il·lustradors/es.
  • Una Fira d’il·lustració per a tothom.

I molt més!