Què és el Flic?

El Flic és un festival d’experiències i creació literària que convida a les famílies a gaudir de la literatura i les arts, apostant per la innovació i l’experimentació en els formats culturals. El Flic promou la creació al nostre país i apropa iniciatives internacionals a les nostres terres a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social. El Flic, que es celebra a diverses ciutats de forma itinerant, té una programació per les famílies, un programa per a les escoles i una trobada professional.

Amb l’objectiu de detectar i impulsar la carrera de joves il·lustradors amb talent i donar a conèixer la seva obra a través d’exposicions en diversos espais, tant nacionals com internacionals, el Festival compta amb el Network Flic Escoles d’Il·lustració.

EFFE-LABEL-COLOR_WEB

Flic Festival ha estat reconegut amb el segell de qualitat Europeu d’EFFE LABEL 2015-2016, que atorga l’EFA, (European Festivals Association) als Festivals que destaquen per la seva qualitat artística i que tenen un impacte significatiu, tant a nivell local, nacional com internacional.