fbpx

nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

PUNT de trobada

VOLS TENIR UNA CITA AMB UN EDITOR PER PRESENTAREL TEU BOOK ?

En el marc de la jornada professional ART I CREACIÓ a Barcelona, organitzem el PUNT DE TROBADA un espai on il.lustradors, escriptors, dissenyadors i artistes podreu tenir cites de 15 minuts amb dos editors per presentar la vostra obra i gaudir d’un programa de xerrades variades on convidem a diversos professionals a parlar sobre la seva carrera, experiència i coneixaments.

CITES AMB EDITORS:

Enguany contem les editorials següents:  A Buen Paso, A Sense Of Music, Bang Edicions, Cocobooks, Corimbo, Cadí, Ekaré, Juventut, Mediterrània, Sd Edicions, Animallibres, Casals, Corimbo.

Podeu escollir dues editorials per tenir-hi una cita i gaudir d’aquest programa de xerrades

PROGRAMA DE XERRADES

11.00 a 12.00h Text i imatges en el àlbun il.lustrat: lluita, dansa o amor? Isabel Minhos autora portuguesa fundaroa de l’editorial Planeta Tangerina en parlarà de: què és més important en un llibre d’imatges? Hi ha una escriptura específica per a aquest suport? Quines són les seves característiques?? Quin és el paper de les imatges? I els lectors, grans i petits, ja que poden treure el màxim profit d’aquesta experiència de la lectura?

Traducció consecutiva

13h a 14h La biblioteca de la Bet Cantallops.Aquesta arquitecta presenta 10 llibres de la seva biblioteca particular, tota una declaració de principis sobre la literatura infantil i juvenil.

15.00 a 15.45h Edició d’un gran clàssic Els Moomis amb Mónica Carulla editora de Cocobooks
Esta editroial re-edita aquest gran clàssic de la literatura finesa, en el marc de la celebració de 100 aniversari del naixement de la seva autora Tove Jansson
15:00 a 15:45h El paper de l’Agent literari amb Guillem d’Efak director de Carme Balcells Agència Literària.

16:0 a 16:45h Nova llei de propietat intel•lectual Carlota Planas advocada, sòcia-directora, Sabatellini & Associats, especialitzada en drets d’autor, propietat Intel•lectual, noves tecnologies i biotecnología, start-ups, crowdfunding ens explicarà l’abast d’aquest reforma de llei: durades de drets d’autor dels artistes i intèrprets executants, les obres orfes, el dret de cita simplificat.

16.00 a 16.45h L’automàtica, una impremta i una associació. Marcel Pie Barba realitzador d’animació, dissenyador, professor de la Facultat de Belles Arts de Barcelona i professor col•laborador de la Massan i Membre fundador del Taller Estampa SCP i de l’associació L’Automàtica ens explicarà la història d’aquest espai obert a la participació i a la reivindicació, en favor del treball local i associatiu, la transmissió del coneixement i el valor dels processos i les màquines en desús.

17.00 a 17.45h Donar-se a conèixer a través de les xarxes socials amb Josep Ganyet
Professor de la UPF i col•laborador habitual en premsa.

17.00 a 17.45h Il•lustrar llibres de coneixement. Jonathan Lindström: Autor, ilustrador, dibujante, arqueólogo y entusiasta de la ciencia. Miembro de la Academia Sueca de Libros Infantiles ens parlarà de com cómo se puede usar la ilustración como un instrumento de análisis en la investigación científica amb sentit de l’humor i pressició.

Traducció consecutiva

18:00 a 19:00 Conferencia final Per veure el món com un nen una altra vegada. Notes i experiències sobre la narració visual en llibres il•lustrats. L’autor comparteix les seves experiències i reflexions sobre llibres i aus, la infància i la literatura per als joves. Examina alguns dels trucs i eines de la caixa d’eines de l’artista expert, com el ritme Els contrastos, l’ambigüitat i la interacció i el diàleg entre les paraules i les imatges de la narració. Ens parlarla del paper del lector en la construcció fina de l’obra.

Traducció simultània

COMPREU LA VOSTRA ENTRADA AQUÍ  ( per les cites amb els editors, compreu primer l’entrada i envieu un email a gestio1@tantagora.net solicitant la cita )

Amb el codi LASTMINUTE obtindràs descomptes

Lloc:Museu del Disseny

Dia: 14 de Febrer

Horari: 10h a 19h