Presentació Projecte Engage!

Presentació Projecte Engage!

Amb Gemma Rodríguez i Pepe Zapata

Engage! Young Producers és un projecte europeu que busca promoure la participació de la gent jove en la vida cultural i literària de les ciutats, amb especial èmfasi en aquells grups actualment infrarepresentats. L’objectiu és afavorir-ne la igualtat en l’accés a la cultura com a forma d’apoderament i foment del pensament crític.

Actualment, una part important de la cultura i de la producció artística local depèn d’organitzacions que no sempre inclouen aquests col·lectius en les seves programacions. El projecte Engage! vol canviar aquesta situació situant la gent jove en l’agenda de les organitzacions literàries europees.

Engage és un projecte co-finançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea, liderat pel PEN Català i en què participen Det Fria Ordets Hus (Växjö, Suècia), Krakowskie Biuro Festiwalowe (Cracòvia, Polònia) i National Centre for Writing (Norwich, Regne Unit).

Gemma Rodríguez és coordinadora del projecte Engage! i secretària general del PEN Català

Pepe Zapata és consultor especialitzat en desenvolupament de públics de la cultura

Presentació en català

16 març | 11h45 | Fira de Creació Literària del FLIC | Museu del Disseny de Barcelona

Entrades*

*Les entrades per a la presentació del projecte Engage! inclouen l’accés a la taula rodona Read On, joves lectors prescriptors.

 alt= alt= alt=