nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Generalitat de Catalunya

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya dóna suport a totes les biblioteques públiques d’arreu del territori català, a través de les centrals territorials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
Nosaltres dues, Beatriu Cajal i Eva Matamoros, formem part de la Secció de la Col·lecció del Servei des d’on oferim dues sèries de publicacions, bibliografies de novetats i bibliografies temàtiques, que recullen els títols bàsics disponibles al mercat dels diferents camps del saber, amb l’objectiu de facilitar la gestió de les col·leccions de les biblioteques.
En el darrer any, s’ha publicat les següents bibliografies temàtiques, a part de les 5 de novetats:El calaix de la diversitat: recursos per a infants i joves amb discapacitat (2015); Lectures de Nadal (2014); Llibres infantils de coneixements, bibliografia bàsica (2013-2014).
Des del juny de 2015, el Servei de Biblioteques també participa de la gestió de la plataforma de llibre electrònic eBiblio Catalunya on es poden agafar en préstec les darreres novetats, tant d’infants i joves com d’adults.