nena1
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Corraini Edizioni

Coraini és alhora una editorial, una galeria d’art i un espai per a l’experimentació i la investigació: taller editorial obert a artistes, il•lustradors i dissenyadors italians i estrangers, un lloc per fer llibres i projectes d’art i disseny. Entre les nombroses col•laboracions destaca les fetes amb Bruno Munari, un artista polifacètic que va treballar regularment amb Corraini durant molts anys, transmetent la idea d’un taller sempre obert a la creativitat i la imaginació.
Nascuda al costat de la galeria d’art la líniea de publicació de Corraini oscil•la entre disseny, l’art i la il•lustració, removent els límits entre les diferents disciplines, amb una atenció particular a les creacions per a nens.
En la realització de tots els seus projectes de publicació, el contingut i el contenidor estan dissenyats com aspectes complementaris d’un mateix projecte, la mida, la selecció de paper i els materials materials, l’enquadernació, la coberta, el tipus d’impressió, els gràfics , la selecció dels textos i imatges són cudiados fins al final.