nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

BubbleBooks

BubbleBooks és una editorial digital fundada a Barcelona el 2012, especialitzada en la creaciód’aplicacions infantils que respecten la inclusió educativa. El nostre equip està integrat per professionals amb una àmplia experiència en el sector editorial i en el sector educatiu. Tots els nostres contes estan adaptats al format digital i s’han dissenyat per facilitar l’aprenentatge de la lectura en nens a partir de 3 anys i estimular-los les intel•ligències múltiples.
Les nostres aplicacions incorporen també jocs multillengües per tal de perfeccionar el lèxic de l’idioma seleccionat i ajudar els nens a potenciar el seu vocabulari. Així s’aconsegueix reforçar la llengua materna i aprendre i practicar un segon idioma.
Les nostres aplicacions inclouen ajustaments perquè el conte es pugui adequar a la capacitat lectora de cada nen. Així, és possible seleccionar fins a sis tipografies diferents, escollirl’espaiat de les lletres o utilitzar diferents colors per al text i per al fons. Per desenvolupar aquests ajustaments ens hem basat en diversos estudis sobre llegibilitat en l’Ipad.