FLIC 10 | Professional

Si ets editor/a o agent literari, amb l’entrada al Mercat de l’Edició podràs concertar reunions B2B per a la compra i venda de drets amb les editorials nacionals i internacionals que participen al FLIC Festival, així com amb els creadors inscrits a la borsa del Mercat de l’Edició. També podràs assistir a les xerrades del FLIC10.

Si ets creador/a, amb aquesta entrada tindràs accés al programa de xerrades del FLIC Festival i, a més, el teu porfoli formarà part de la borsa de creadors del FLIC10, on estarà a disposició dels editors i agents literaris que participen al Mercat de l’Edició. Aquests citaran el dia 13 de març a aquells creadors amb qui vulguin entrevistar-se.  Tenir una cita o no dependrà del criteri dels editors. 

En grups de tres a cinc creadors/es, podreu fer una breu trobada amb un dels editors internacionals del FLIC10: Candlewick Press (EE.UU), Etana Editions (Finlàndia), Limonero (Argentina), Sarigaga Books (Turquia) y Comme des géants (Canadà), Subsaharan Publishers (Ghana). L’idioma de les trobades serà l’anglès, excepte en el cas de l’editorial Limonero, que serà en castellà.