FLIC 10 | Professional

Si ets editor/a o agent literari, amb l’entrada al Mercat de l’Edició podràs concertar reunions B2B per a la compra i venda de drets amb les editorials nacionals i internacionals que participen al FLIC Festival, així com amb els creadors inscrits a la borsa del Mercat de l’Edició. També podràs assistir a les xerrades del FLIC10.

Si ets creador/a, amb aquesta entrada tindràs accés al programa de xerrades del FLIC Festival i, a més, el teu porfoli formarà part de la borsa de creadors del FLIC10, on estarà a disposició dels editors i agents literaris que participen al Mercat de l’Edició. Aquests citaran el dia 13 de març a aquells creadors amb qui vulguin entrevistar-se.  Tenir una cita o no dependrà del criteri dels editors. 

En grups de tres a cinc creadors/es, podreu fer una breu trobada amb un dels editors internacionals del FLIC10: Candlewick Press (EE.UU), Etana Editions (Finlàndia), Limonero (Argentina), Sarigaga Books (Turquia) y Comme des géants (Canadà), Subsaharan Publishers (Ghana). L’idioma de les trobades serà l’anglès, excepte en el cas de l’editorial Limonero, que serà en castellà. 

Benvinguda FLIC10 i entrega dels Premis European Network FLIC  

13 de març, horari per confirmar

 

 

 

 

Per fi sabrem els guanyadors del European Network FLIC Award! I ho celebrarem amb totes les convidades i participants del FLIC. No t’ho perdis! 

 

 

 

*Preinscripció necessària per assistir cliclant aquí

Programa de xerrades i conferències del FLIC 

13-14 de març

 

Beatrice Alemagna, Noemí Villamuza, Jonathan Stroud, Manuel Rud (Editorial Limonero), Laia Aguilar, Joan Sala (Editorial Comanegra), Josep Vives, Elena Fierli (SCOSSE),… són els noms destacats del programa de xerrades i conferències del FLIC. Descobreix el programa complet clicant aquí

Fideuada FLIC 

13 de març a les 14h00

 

Vols gaudir d’una fideuà amb tots els participants del FLIC? Reserva el teu tiquet clicant aquí

 

Inclou un plat de fideuà i una beguda (aigua, cervesa o refresc).

Venta anticipada 8’50€ 

Venta a taquilla 9’50 €