Premi FLIC9: Scosse

PREMI FLIC9
Associació SCOSSE

Recull el premi Elena Fierli, membre d’SCOSSE

Lliura el premi Joan Elies-Adell, director de la Institució de les Lletres Catalanes

El Premi FLIC, lliurat anualment en el marc de les jornades professionals del festival, té la voluntat de donar reconeixement a persones i projectes destacats pel seu paper en el foment i difusió de la literatura infantil i juvenil amb una estreta relació amb les altres arts.

A la novena edició del festival, el Premi FLIC és per a l’associació SCOSSE, per la seva tasca educativa i formativa en el respecte i reconeixement de les diferències, i especialment pel seu projecte “Llegir sense estereotips”, un programa de formació per a docents i bibliotecaris que aporta eines per reflexionar i posar en pràctica lectures no estereotipades.

L’associació Scosse treballa per a la prevenció de l’assetjament escolar, la lluita contra la violència masclista contra les dones, la lluita contra l’homofòbia i qualsevol forma de discriminació.

Aquest premi és un reconeixement a la tasca de SCOSSE i també un compromís per part del FLIC FESTIVAL i Tantàgora de seguir treballant amb elles en la direcció que descriuen i que compartim.

Lliurament del premi: 16 març | 19h00 | Fira de Creació Literària del FLIC | Museu del Disseny de Barcelona

Més informació sobre el PREMI FLIC