Network

Plataforma de difusió de joves talents d’il·lustració


El Network FLIC Escoles d’Il·lustració és una xarxa que ofereix a les escoles participants un marc de treball per a la professionalització dels seus alumnes, així com una vinculació amb un projecte exigent que promou productes culturals innovadors, a través de les arts,  per a un públic familiar i professional. En aquest enllaç es poden consultar i descarregar les bases de participació.

Per aquesta edició, el Network  compta amb la participació de 218 propostes d’alumnes de 10 escoles d’il·lustració de l’Estat espanyol. Enguany, el suport a il·lustrar és una llauna de conserva creada per Boixadós i d’entre les propostes rebudes un jurat professional ha escollit  aquelles creacions que formaran part, durant un any, de l’exposició itinerant EN CONSERVA. Consulta en aquest enllaç l’Acta del Jurat.

Aquest any el Network FLIC Escoles d’Il·lustració compta amb el Patrocini de Boixadós i les escoles d’Art i Disseny que participen són:

Escola d’Art i Disseny Massana de Barcelona
Escola d’Art i Disseny de Tarragona
Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell
Escuela de Artediez de Madrid
Escuela Superior de Diseño de Madrid
Escuela de Arte de Zaragoza
Escuela Iconi de Madrid
Escuela Superior de Arte del Principado de Asturias
Escuela de Arte y Superior de Diseño de Soria
Escuela de Arte y Superior de Diseño de Segovia

Itinerància «Geografías de Cordón»
«Geografías de Cordón» és la mostra de la passada edició del Network FLIC Escoles d’Il·lustració i està composta per 37 vambes Victoria il·lustrades seleccionades d’entre les 230 peces presentades pels alumnes participants. La mostra s’ha pogut veure a les seus del FLIC Festival de Barcelona i Madrid, així com en la Jornada Professional del FLIC celebrada a Barcelona. Posteriorment, l’exposició es va poder veure a Encuentrazos 2016 i durant tot el 2016 circularà per la Red de Bibliotecas de la Comunidad de Madrid: B. Rafael Alberti, de Fuencarral (maig); B. Manuel Alvar (juny); B. Luis Martín Santos, Villa de Vallecas (juliol); B. Pública de Vallecas (agost i setembre); B. María Moliner (setembre i octubre ); B. Luis Rosales (novembre); B. José Hierro, Usera (desembre).