FLIC 10 | Network Pass

El Network Pass és un passi especial creat per a les escoles inscrites a l’European Network Flic. Els seus alumnes d’il·lustració i disseny podran accedir a una programació exclusiva en el marc de les jornades professionals del FLIC, que tindran lloc al Museu del Disseny de Barcelona, el 13 i 14 de març de 2020. Més informació.

The Network Pass is aimed at schools enrolled in the European Network FLIC, whose illustration and design students can access an exclusive program within the framework of the Professional FLIC, which will take place at the Museu del Disseny de Barcelona on  March 13th and 14th 2020. More information. 

Programació:

“Dins i al voltant dels llibres de Beatrice Alemagna”

amb Beatrice Alemagna

Conferència

 

13 de març a les 10h00

La il·lustradora i escriptora italiana Beatrice Alemagna, especialitzada en literatura infantil, ha publicat prop de 40 títols reconeguts a tot el món. Al 2010 va guanyar el Premi Andersen Italia, ha guanyat dos cops el premi de The New York Times al Millor Llibre Il·lustrat per a Infants i ha estat nominada sis vegades al premi Astrid Lindgren Memorial. En aquesta xerrada, l’autora ens parlarà dels personatges singulars que poblen la seva obra.

Beatrice Alemagna

“Cal ser un personatge per crear personatges?”

amb Oscar Guayabero

Taula rodona amb les escoles del Network FLIC

 

13 de març a les 12h00

En la il·lustració editorial els personatges hi tenen un protagonisme important, cabdal. Tanmateix, els creadors d’aquests personatges acostumen  a romandre a l’ombra. A voltes com el titellaire que mou els fils entre vestidors, d’altres com si fossin un simple mecanisme anònim. Pel contrari hi ha il·lustradors/es que adquireixen una visibilitat superior fins hi tot a la dels seus personatges. Quina relació establim entre creadors i creacions? Ens calen personatges?

Fideuada FLIC

al Museu del Disseny de Barcelona

 

13 de març a les 14h00

Vols gaudir d’una fideuà amb tots els participants del FLIC? Reserva el teu tiquet clicant aquí

 

Inclou un plat de fideuà i una beguda (aigua, cervesa o refresc).

Venta anticipada 8’50€ 

Venta a taquilla 9’50 €  

 

*Aquesta entrada no dóna accés a les conferències del FLIC.

Cerimònia d’entrega dels Premis Network FLIC 

 

 

 

 

 

13 de març a les 18h30 al Museu del Disseny

 

 

 

 

Per fi sabrem els guanyadors del European Network FLIC Award! I ho celebrarem amb totes les convidades i participants del FLIC. No t’ho perdis! 

 

 

 

*Preinscripció necessària per assistir cliclant aquí