MicroConverses de Ràdio FLIC

MicroConverses

Anar a la muntanya acompanyat dels teus gossos i d’un bon llibre pot ser una manera fantàstica de deixar-te emportar per una gran història de Jack London. Avui l’Haritz Garcia ens diu per què li agrada tant La crida del bosc/La llamada de lo salvaje (L’altra tribu / Nórdica) i ens porta un llibre que el fa riure molt: Tom Gates, de Liz Pinchon (Bruño).

La Matilda Garcia ens parla de la sèrie de Tea Stilton (Destino) i del llibre Els tres mussolets (Martin Wadell, Kalandraka), i ens explica com van arribar a les seves mans. També ens parla sobre el bibliobús que visita la seva població i ens dona una bona idea sobre què podem fer amb aquells llibres que ja no llegim quan ens fem grans.

Namaka és una revista divertida i salvatge, carregada d’una bona dosi d’humor, magnífiques il·lustracions i històries increïbles. Avui coneixem la seva editora, Sara Molina, mitjançant les seves lectures d’infància i l’impacte que va tenir en ella la Mary Shelley. També descobrim la revista en detall i totes les iniciatives que han engegat durant el confinament.

“Quan imagines, la teva ment és la que té el poder”, diu la Bruna Achon, amb qui parlem en aquesta MicroConversa sobre dos títols que li encanten: Tània Claravall (Maria Parr, Nórdica Libros) i la col·lecció Hilda (Luke Pearson, Barbara Fiore Editora). També comparteix amb nosaltres com es va adonar que era una lectora,…

Noemí Villamuza fa 20 anys com a il·lustradora coincidint amb el 10è aniversari del FLIC. Ja que encara no hem pogut celebrar-ho tots plegats, en aquesta MicroConversa l’artista parla amb la directora del festival Magalí Homs sobre el seu procés creatiu i les primeres fonts d’inspiració de les quals va beure durant la seva infantesa. 

Benvinguts i benvingudes a la primera MicroConversa de Ràdio FLIC. En aquest primer programa, Roser Ros parla amb Xesca Roig, que té 9 anys i ens explica com viu la literatura. I vosaltres com la viviu? Preferiu llegir sols o acompanyats? En quin ambient us agrada fer-ho? Quin llibre ens recomanaríeu?…