nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Marion Bataille al Flic 4

Programa Marion Bataille:

22 de gener a les 17:30: Taller de creació i il·lustració per a nens a la Casa del Lector de Madrid (venda d’entrades)

23  de gener: Tallers per a escoles i famílies al Centre cultrual Alhòndiga de Bilbao

24 de gener a les 17:30: Taller de creació i il·lustració per a nens Llibreria  La central  del Raval de  Barcelona (venda d’entrades)

25 de gener: Conferència i taller per professionals  a Sabadell (venda d’entrades pròximament)

————————————————————————————————————————————————–

 

Marion Bataille (París, 1963) vista el nostre país per primera vegada de la mà del Flic. Dissenyadora gràfica, il·lustradora i enginyera de paper, utilitzantalls, doblecs i mecanismes típics del pop-up per crear llibres per a nens amb un click resultat realment excepcional. Bataille aconsegueix fer de les pàgines d’un simple llibre, una obra d’art didàctica altament recomanable també per a adults.

10-marion Bataille-2

 

Ha aconseguit els premis Meggendorfer, EUA (2010), Liste d’honneur IBBY, Suisse, i Prix de la Nuit du Livre 1er prix jeunesse al 2009, i el Concours des Plus beau livre français, Best gift book of the year, New Public Radio, Notable children book 2008, New York Times, i Most innovative book 2008,the Cuffies, tots ells als EUA.

 

www.marionbataille.com/

 

Comptarem amb la participació de Marion Bataille a Barcelona, Madrid, Bilbao i Sabadell. Consulteu els programes per conèxier tots els detalls.