nena1
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Festa de la creació 21.02.05 BILB.FAM

SI US AGRADA CREAR, LA IL·LUSTRACIÓ, ELS LLIBRES, LES EXPOSICIONS US ESPEREM! PODREU PARTICIPAR EN TALLERS AMB IL·LUSTRADORS INTERNACIONALS, ESCOLTAR CONTES, CONÈIXER ALS PERSONATGES DEL BOSC COM ELS PICADORS I Brownies, PEROTS I CATERINETES, DIBUIXAR I JUGAR AMB LA LITERATURA.

Lloc:Alhóndiga Bilbao – Hora:  16:30 a les 19:30 – PROGRAMA

mALETES_02

 Exposició Network Flic d’Il·lustració: Maletes il·lustrades

Exposició de les creacions de 91 joves i il·lustradors de 7 escoles d’art de Barcelona, Madrid, Sabadell, Tarragona i Saragossa

 

 

 

Biblioteca

Biblioteca Flic a càrrec de Sopa de Sapo

Espai per gaudir de la selecció de llibres Flic, a escollir entre un fons de més de 100 àlbums il·lustrats.

 

 

 

Joc

Espai de literatura i joc

Espai on la literatura, els llibres i el joc es barregen amb la col·laboració de Bateau Lune i Plus Plus

 

 

 

JoxeContes  a càrrec de Joxe Bidekoa Com molts en el món … Una sessió de contes tradicionals bascos. La Llum Poderosa, La cova dels lladres, Basajuan, Kukubiltxo … En els contes es barregen, aventures, personatges extraordinaris, successos fantàstics i la imaginació creadora de diferents cultures; però, sobretot, són camins per entendre el món i la vida. A través dels contes tradicionals els nens i nenes, gairebé sense voler-ho, es converteixen en membres d’aquesta cultura popular que s’ha anat desenvolupant al llarg dels temps, perquè experimentin i entenguin, a través de la imaginació, el món i la vida. I si així va ser, així sigui.

 

Nina16.30 a 18.00h Taller d’il·lustració amb Nina Wehrle de It ‘s raining Elephant – “Els dibuixos gegants del diluvi universal”

Imagina un vent. Imagina una lleugera plugim. Imagina una tempesta amb tota la pluja del món. La tempesta es transforma en un oceà. En l’oceà, hi ha un vaixell. Al vaixell, hi ha una família. La família són tots els animals en el món. I què hi ha? En aquest taller junts buscarem i il·lustrarem en papers de grans dimensions les crituaras i cosa que es troben a l’arca de Noè. Traducció consecutiva

Salvaje17.30 a 19.00h Taller d’il.lustració amb Emily Hughes

 

Emily proposa un taller per dibuixar el protagonista del llibre “Salvatge”. A partir de les indicacions de la il·lustradora imaginareu diferents paisatges per les aventures de la protagonista.

Traducció consecutiva