nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Flic Sabadell

cat_03boto_03_buitboto_04_buitsubmenu_flic_05

FLIC PROFESSIONAL

25.01.2014 JORNADES ESCRIURE, IL·LUSTRAR I EDITAR LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

Les jornades professionals que es realitzen a Sabadell al voltant del gènere de la literatura infantil i juvenil tindran per objectiu donar a conèixer i connectar el món professionalitzat i el dels joves creadors i professionals.

Per aquest motiu en aquestes jornades d’un sol dia, i de 10 a 19, comptarem amb diversos espais tant de formació com d’intercanvi. La il·lustradora Marion Bataille realitzarà dos tallers d’il·lustració per a joves creadors i professionals. A més, a les jornades tindrà lloc una trobada d’editors i joves professionals per poder mostrar les seves obres i aconseguir la seva primera experiència professional. Per finalitzar a més comptarem amb tallers pràctics sobre l’edició de literatura infantil i juvenil i una conferència final a càrrec de Laura Borràs sobre els Reptes de la literatura infantil i juvenil al sXXI.

La inscripció a les jornades podrà fer-se per 25 euros (entrada general a les jornades) i els tallers de Marion Bataille per 20 euros, la Taula d’Editors per 5 euros i el Confessionari per 5 euros.

Podeu descarregar-vos el programa AQUÍ

Podeu comprar les entrades AQUÍ

 

Amb la col·laboració de

Sabadell