FLIC recomana

Cada edició, el FLIC Festival escull una vuitantena de llibres que són l’ànima de la seva programació.

Enguany, sota el tema Personatges Singulars, hem convidat a 10 persones; mediadores, escriptores, llibreteres, bibliotecàries, docents i pedagogues a escollir de forma coral la selecció del FLIC RECOMANA.

Trieu i remeneu entre les tres seleccions del Festival: PRIMERS LLIBRES, PERSONATGES SINGULARS i READ ON JOVES LECTORS.

PRIMERS LLIBRES

Engloba tots els títols que formen part de “Petites Literatures”, la proposta del FLIC per a famílies amb criatures de 0 a 5 anys. Són llibres de format petit, de fàcil maneig per a mans menudes, fets de materials adequats per a mans matusseres (sense descartar la fragilitat del paper), amb històries que parlen de tot amb senzillesa i que arriben als infants

PERSONATGES SINGULARS

El tema del FLIC 10 és “PERSONATGES SINGULARS”: Una galeria d’individus ficticis fets d’un material que els fa ser, actuar i pensar de manera gens estereotipada, lluny de les convencions, diferents, gairebé únics. Els hem agrupat en set categories:

READ ON JOVES LECTORS

READ ON és un programa per a joves lectors d’entre 12 i 17 anys que trien, llegeixen, debaten i comenten públicament una selecció de llibres proporcionats per diverses editorials i seleccionats pel FLIC Festival. Si vols formar part de la comunitat READ ON, recomanar i que et recomanin llibres, parlar amb autors i participar al FAN FICTION LAB connecta’t.

A continuació trobareu les recomanacions del Flic de les darreres edicions