Premi Flic

El Premi FLIC, atorgat anualment, té la voluntat de reconèixer la tasca de persones i projectes que destaquen pel seu paper en el foment i la difusió de la literatura infantil i juvenil en estreta relació amb les altres arts.

El premi FLIC11 ha estat atorgat a l'Espai Culturista Sendak!

El Premi FLIC11 ha estat atorgat a l’Espai Culturista Sendak, per “Ficcionar espais compartits on la literatura i la cultura per a famílies són l’eix vertebrador”. 

L’entrega del Premi es va formalitzar en un acte públic el divendres 19 de novembre de 2021 a les 20h a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona i també va ser retransmès en streaming a la plataforma virtual del FLICPRO Online. 

Els premis de les edicions anteriors

Àlbum - 2020

Per la unió de les 23 editorials independents que conformen aquest projecte. 23 maneres molt singulars d’entendre la literatura infantil i juvenil des del risc i l’exigència que configuren una força comuna i perseverant  per donar visibilitat i rellevància social al gènere de l’àlbum il·lustrat a tot el territori.

Jordi Artigal - 2017

Per la seva tasca a la Biblioteca d’en Massagran-Salt

Associació SCOSSE - 2019

Per la seva tasca educativa i formativa en el respecte i reconeixement de les diferències, i especialment pel seu projecte “Llegir sense estereotips"

Les Trois Ourses - 2016

Per l’inici del Petit Festival Des libres en construction.

Glòria Picazo -2018

Per la seva trajectòria i pel projecte Biblioteques Insòlites.

Carme Solé Vendrell - 2015

Per la seva trajectòria i pel seu projecte Why? / Per què? / ¿Por qué?