nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Flic Madrid

flic_familia_CATboto_05_buitboto_03_buitboto_05_buitboto_05_buitsubmenu_flic_05

 

FLIC FAMÍLIA

22.01.14 TALLER DE POP-UP AMB MARION BATAILLE A LA CASA DEL LECTOR a les 17:30

En el marc del Flic Festival a Madrid, realitzarem un Workshop d’il·lustració amb Marion Bataille per acostar les eines i tècniques del pop-up i de la mateixa il·lustradora Taller per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Compra la teva entrada per 20 euros AQUI


FLIC OFF

23.01-7.02.14 IMAGINANDO FIERAS a la llibreria KIRIKÚ Y LA BRUJA DE MADRID

A partir del llibre “A Cabarceno se sent cantar”, la llibreria Kiriku i la Bruja i la Biblioteca Eugenio Trías, situada a l’antiga Casa de Fieras del Retiro, realitzaran diversos actes i exposicions a les seves seus.
En primer lloc s’exposaran els originals del llibre (una part estarà a la biblioteca des del 23 de gener al 3 de febrer i l’altra a la llibreria fins al 7 de febrer).
Dissabte 25, Susa Herrera, autora del llibre i les cançons de “A Cabarceno se sent cantar” ens farà gaudir de la seva obra, a la llibreria.
Diumenge, 26 de gener, al matí, Violeta Monreal, la il·lustradora del llibre, “trencarà papers” a la biblioteca i el dissabte 1 de febrer, ho farà a les 12 del matí, a la llibreria.

cabecero1

 

Què és el FlicOFF?

En el marc de la col·laboració entre el Flic i les llibreries de la xarxa de llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil Kiriko, i com a programació pròpia les llibreries realitzaran accions Flic en els seus espais. Les activitats, a proposta de les mateixes llibreries estaran vinculades als temes centrals per aquesta edició del Festival: els animals i animalaris, així com als il·lustradors convidats: Jutta Bauer, Roberto Innocenti i Marion Bataille.