nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Flic Girona-Salt-Sarrià de Ter

flic_familia_CATboto_04_buitboto_02_buitboto_03_buitsubmenu_flic_05 FLIC FAMÍLIA

25.01.14 – 28.02-14 ANIMALADES: CICLE DE CONTES SOBRE ANIMALS A LES BIBLIOTEQUES DE GIRONA

Enguany els animals i els animalaris son protagonistes del Flic, i a Girona ho celebrarem fent un cicle de contes sobre animals: gripaus, llops, taurons, àguiles, llops, per a nens i nenes a partir de 6 anys i animalades per als més petits, de 3 a 6 anys.

Les sessions de contes es faran a les Biblioteques Massagran i Iu Bohigas de Salt, Emilia Xargay de Sarrià de Ter, i les Biblioteques Antònia Adroher, Ernest Lluch, Just M. Casero i Salvador Allende de Girona.

Descarrega_prog_Girona

Descarrega’t el programa aquí

25.01.14 TALLER DE MICRO LIGHT DOODLING AL MUSEU DEL CINEMA

I si enlloc de dibuixar amb un llapis ho poguéssim fer amb un llapis de llum? Aquesta és la primera pregunta que ens farem en aquest taller, on els més petits podran conèixer una nova forma de narrar, l’animació en light doodling. A partir de les 16:30 i fins les 19, El Bombeto ens acompanyarà en aquest viatge.

 


12.02.14 TALLER D’IL·LUSTRACIÓ AMB JUTTA BAUER AL MUSEU DEL CINEMA

Jutta Bauer (Hamburg, 1955), és una il·lustradora i escriptora alemanya. El seu estil inconfusible i la seva narrativa enginyosa i subtil fan d’ella una autora molt estimada per petits i grans. Guanyadora del premi Premi Nacional de Literatura Infantil d’Alemanya el 2001 per Marecrits i del Hans Christian Andersen d’Il·lustració el 2010.

Prèvia inscripció dels nenes i nenes de 7 a 12 anys, farem un taller amb l’autora, apunteu-vos a inscrip@flicfestival.com

 


16.01.14 CANÇONS I RIMETES AMB 2PRINCESESBARBUDES

2 princeses barbudes

Concert literari-musical en què les 2princesesbarbudes (Helena Casas i Marc Marcé) fan una interpretació personal de la música tradicional catalana, recollida en l’obra de Joan Amades.

 


 

 

Si voleu està al dia de la programació del Flic doneu-vos d’alta al butlletí AQUÍ.