FLIC 14 | l’ESCOLA VA AL FLIC | BARCELONA

L'ESCOLA VA AL FLIC

EXPERIÈNCIES LITERÀRIES

Les experiències literàries són instal·lacions de joc vivencial i artístic basades literatura oral o escrita.

La proposta consta d’un circuit de 3 accions, d’una durada total de 90 minuts on tastar experiències literàries amb l’objectiu de fomentar el gust per la literatura i la lectura a través de moments de joc i creació. Enguany una de les experiències serà conduïda per autors/es de literatura en català.

On

Fabra i Coats // Barcelona

Durada

90′

Calendari

del 19 al 23 de febrer

Horari

10h a 11:30 – Primària
12h a 13:30 – ESO

Cursos

De 3r de primària a 1er ESO

Preu per grup classe

180€

(des) ordres

Com t’imagines que pot ser la biblioteca del Pinotxo, la de l’Alícia o la de l’Ícar?

Quins llibres els agraden, de quina mida, color o pes? Els agrada llegir dins l’armari, sota un arbre o damunt la rentadora?  A aquesta experiència us convidem a  muntar i construir la biblioteca de cada un d’ells.

Biblioteca silenciosa

Benvinguts a l’espai chill del FLIC per escoltar contes. 

Seieu, estireu-vos o apalanqueu-vos on vulgueu i com vulgueu, poseu-vos els auriculars i gaudiu de la veu de narradors  i narradores que us explicaran històries de tots tipus.

Joc d'autor

Hem demanat a diversos autors LIJ que preparin un joc per conèixer les seves obres. Els alumnes que vinguin al FLIC jugaran durant 30 minuts amb un autor.

Per escalfar motors abans de venir al Flic  us hem preparat una activitat pensada per conèixer l’autor amb el qual jugareu i descobrir les seves fòbies i dèries. No és requisit indispensable haver llegit els llibres de l’autor abans de venir però segur que després us en vindran moltes ganes.