FLIC 14 | El FLIC ve a l’escola VIC

EL FLIC VE A L'ESCOLA - OSONA

PICA PLAT

Espectacle de petit format que consta d’una vintena de peces orals (poesies, cançonetes, cantarelles) dites, cantades o cantarellejades per una recitadora acompanyant-se de ritmes, i del so ben ritmat d’aquests composicions.

La intèrpret porta un davantal i desgrana els poemes amb l’ajut d’una taula, tres plats i altres objectes quotidians que a poc a poc s’omplen de poesia.

El recital el componen petites peces que provenen de l’ampli repertori poètic de la literatura tradicional i també de la poesia culta, d’autors clàssics i contemporània.

Amb la recitació d’aquests poemes, es pretén preservar la decidida voluntat dels mots d’entrar a formar part de les persones a través de les seves orelles, deixant com a record el pòsit musical i rítmic de les paraules que composen la poesia.

Amb poemes de: Joan Arús, Climent Forner, Antoni albalat, Joan Salvat-Papasseit, Miquel Desclot, Olga Xirinacs, Maria Mercè Marçal, Núria Albó, Roser Ros, Federico García Lorca, Vicent Andrés Estellés, Joan Brossa, populars.

Durada

35′

On

A la vostra escola

Necessitats espai

Si pot ser a l’aula del grup sense cadires ni taules

Calendari

de l’1 octubre’23 al 15 de juny’24

A qui va dirigit

de I3 a 2on

Preu per grup classe

Gratuït

Dramatúrgia

Roser Ros

Intèrprets

Clàudia Descarrega

Idioma

Català