nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Fàbrica de la creació per nens i nenes BCN.FAM 01.02.15

Porteu als vostres fills a la Fàbrica on hem convidat a diversos artistes a fer creacions a partir de la literatura. TRIEU I REMENEU: Mar Arza, Jula Pelletier, l’Automàtica, El bombeto i el Museu Nacional de Catalunya.

Bombeto

Llibres flipants per a nens flipats, (Un taller d’animació amb flipbook gegant) amb el BombetoPot ser que els contes de tota la vida no siguin com ens els han explicat? I si al petit Polzet se l’hagués menjat un llop… o un dinosaure? Reescriurem contes i farem animacions amb les nostres noves idees utilitzant la tècnica del flip-book, bo i modificant llibres reals als quals donarem una nova vida.

11:30h i 16:00h

Julia pellieter

On s’amaguen els diminuts i fabulosos? Julia Pelletier

En un bosc dens i fosc dibuixat per nosaltres amagarem a petits éssers brillants inventats per cada un i farem un petit llibre acordeó

11:30h i 16:00h

Automàtica
Imprimint onomatopeies amb Marcel Pie Barba del col.lectiu l’Automàtica

Us proposem convertir-vos en impressors per un dia, a partir d’una bona selecció d’onomatopeies us convidem a imprimir-les amb la tècnica del tòrcul.

11:30h i 16:30h

Marz arza

Prophecy – Mar Arza

Un llibre que puja escales amb Mar Arza

El taller es planteja com un espai d’experimentació, on es vol emprar el llenguatge com a material simbòlic per establir ponts de comunicació i articulació amb la realitat que ens envolta, tot proporcionant recursos expressius. Es qüestiona el format tradicional de llibre i la idea de l’objecte com a intocable, per fer un intent d’introduir-lo com a material de joc i diàleg, alhora que es provoca una lectura activa i es presenta l’escriptura com a eina accessible.

12:00h i 16:00h

Fades

Dansa de fades i follets amb el MNAC

La descoberta d’algunes obres del fons del MNAC permet explorar el moviment corporal d’alguns d’aquests personatges per fer-ne una dansa.

12:00h i 16:30

 

COMPREU L’ENTRADA DE LA FESTA DE LA CREACIÓ AQUÍ