FLIC 10 | Experiències Literàries

Dissabte 14 de març | de 10h a 14h i de 15h a 19h

Amb l’entrada a les “Experiències Literàries” podreu gaudir de les 11 instal·lacions i activitats insòlites que us conviden a gaudir de la literatura en família a través del llibre, el so, el joc, la imaginació i la creació. 

Maneres de llegir

Cadascú té la seva postura preferida a l’hora llegir. Però ara teniu l’ocasió de fer-ho a la peculiar manera de Bruno Munari*.

*Activitat inspirada en l’obra de l’artista italià “Ricerca della comodità in una poltrona scomoda

En col·laboració amb Corraini Edizioni.

A partir de 4 anys

Jo voldria ser

Us presentarem diversos personatges, tots ells molts singulars. Escolliu-ne un, disfresseu-vos i retrateu-vos ben retratats… com si fóssiu ell!

A partir de 4 anys

Autoretrat de revista

Dibuixar retallant, tot reciclant. Unpaspertú us proposa convertir un objecte ple d’històries en el perfil del vostre rostre. 

Amb Unpaspertú i la col·laboració de Yorokobu

A partir de 4 anys

Biblioteca portàtil 

Veniu a descobrir la selecció de llibres d’enguany del FLIC Recomana*, plens de personatges supervivents, influencers, crítics, outsiders, perdedors i també de colles i diferents maneres de viure! 

A partir de 4 anys

Escolto i dibuixo 

Escoltar i dibuixar o dibuixar tot escoltant. Orelles obertes, ulls amatents, veu aclarida, llapis a punt!

A partir de 4 anys

Cadàver exquisit

Joc per escriure i descriure personatges singulars. Prepareu-vos per jugar i inventar en família a la manera que ho feien els surrealistes.

A partir de 7 anys

Aventura literària

Joc de pistes per la col·lecció del Museu del Disseny amb personatges singulars de totes les èpoques. En acabar, us emportareu una sorpresa a casa!

A partir de 4 anys

Joc del Boiet

Pots viure de ple les aventures a l’Illa dels Tresors amb l’app, però per divertir-nos junts i sense pantalles hi ha el Joc Boiet en format gegant. Un taulell especial, uns daus que hauràs de llençar amb tot el cos i 10 bocins de mapa per reunir. Estàs preparat? 

Petites literatures

Espai de descoberta literària per a infants de 6 mesos a 5 anys. A través de diverses propostes (Primers llibres, Històries encapsades i Llibres com cases) us convidem a descobrir, jugar i experimentar amb les primeres literatures.

En col·laboració amb Guasch, Interface, Jugarijugar, Katia, Marset, Unpaspertú i Editorials FLIC Recomana.

De 6 mesos a 5 anys

Veig, veig

És un joc conegut arreu, sí! Però… us convidem a jugar-hi amb llibres bessons.

A partir de 5 anys

Escoltar contes

Gaudiu de contes de tradició oral protagonitzats per personatges de sempre: bruixes, gegants, animals… Poseu-vos els cascos i a xalar!

A partir de 4 anys