Experiències Literàries

Experiències Literàries

19-20 de Novembre

Horaris: 10h, 12h, 15h i 17.30h

Hora golfa: 18.30h (majors de 10 anys)

 

 

Experiències 

 

 

 

 

Literàries

19-20 de Novembre

Horaris: 10h, 12h, 15h i 18.30h

Hora golfa: 18.30 (majors de 10 anys)

FLIC12MAD_20221023_371_web

(des)ORDRES

 

Com t’imagines que pot ser la biblioteca del Pinotxo, la de l’Alícia o la de l’Ícar? Quins llibres els agraden, de quina mida, color o pes? Els agrada llegir dins l’armari, sota un arbre o damunt la rentadora? Amb aquesta experiència us convidem a muntar i construir la biblioteca de cada un d’ells.

Amb la col·laboració de:

 

biblioteca

Biblioteca Silenciosa

 

Benvinguts a l’espai chill del FLICper escoltar contes. Seieu, estireu-vos o apalanqueu-vos on vulgueu i com vulgueu, poseu-vos els auriculars i gaudiu de la veu de narradors  i narradores que us explicaran històries de bruixes i gegants… i pels de l’hora golfa no us perdeu les històries de la Georgina Biosca!

FLIC 10 ©Tristán Pérez-Martín

Cadàver Exquisit

 

Dit del joc inventat pels surrealistes consistent en la creació i invenció col·lectiva . Hem adaptat aquest conegut joc on us convidem a dibuixar cap, tronc i extremitats de personatges literaris.

FLIC 8 - Familiar ©Tristan Perez-Martin

Històries en moviment

 

El Clàssic del FLIC

 

Una col·lecció d’àlbums il·lustrats que convida a construir noves històries amb les peces del joc plus plus. Observeu, mireu i si us ve de gust llegiu i construïu noves històries inspirades en alguna de les seves pàgines.