nena3
Venta entradas!
Festival de literaturas y artes infantil y juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Jutta Bauer al Flic!

Programa Jutta Bauer:

-8 de febrero: Conferència i taller per professionals a Madrid (Biblioteca Nacional)

Entrada gratuïta. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Inscripcions exclusivament telefòniques en els terminis establers, al número de telèfon 91 516 89 67

Obertura del termini d’inscripció dia 24 de gener a les 9.00

Per tal de donar cabuda a més participants , no s’admetrà més d’una inscripció per participant , havent de triar entre el taller d’un o altre il · lustrador en horari de tarda o de matí .

-9 de febrer: Taller per a nens (sense pares) a Madrid (Biblioteca Nacional)

Entrada gratuïta. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Inscripcions exclusivament telefòniques en els terminis establers, al número de telèfon 91 516 89 67

Obertura del termini d’inscripció dia 27 de gener a les 9.00

Tots dos tallers són simultanis, de manera que els participants hauran d’escollir un sol d’ells .

Per tal de donar cabuda a més participants , no s’admetrà més d’una inscripció per participant , havent de triar entre el taller d’un o altre il · lustrador en horari de tarda o de matí .

-10 i 11 de febrer: Tallers per a escoles al Centre Cultural Alhóndiga de Bilbao

-12 de febrer: Taller amb nens al Museu del Cinema de Girona (venda d’entrades AQUÍ)

———————————————————————————————————————————

Jutta Bauer (Hamburg, 1955), és una il·lustradora i escriptora alemanya. El seu estil inconfusible i la seva narrativa enginyosa i sobtil fan d’ella una autora molt estimada per petits i grans.

Ha escrit i il·lustrat llibres infantils de gran èxit, entre els quals destaquen La reina dels colors (Lóguez, 2001), Marecrits (Lóguez, 2001), L’àngel de l’avi (Lóguez, 2002 ) i Ich ging durch die Hölle [ Jo vaig passar per l’infern ] (2008). Ha creat a més les il·lustracions de nombrosos llibres infantils de reconeguts autors, com Christine Nöstlinger, així com de la sèrie Juli de Kirsten Boie.

 

Penguin

La seva obra , que ja engloba aproximadament 50 títols, ha estat guardonada amb nombrosos premis, entre ells el  Premi IBBY (1994), el Luchs, el Premi del Llibre Infantil de Renània del Nord / Westfàlia (1999) i el Premi Alemany de Literatura Juvenil (2001).