Conferència Ricardo Cavolo

RICARDO CAVOLO
La Muntanya de Dibuixos

Activitat exclusiva per a les escoles del Network Pass

“La xerrada es basa en les meves pròpies experiències per explicar com algú qualsevol ha aconseguit arribar a ser artista professional i viure fent el que més li agrada”.

Ricardo Cavolo (Salamanca, 1982) és un dels artistes espanyols més internacionals. Ha exposat a galeries de Madrid, Londres, Nova York, Mont-real, Porto i Milà. Recentment ha llançat la seva pròpia marca de roba, ha treballat en diverses campanyes publicitàries i per a marques com Gucci, Nike o Levi’s.

Com a il·lustrador, ha creat portades de discos, i ha publicat diversos llibres i una novel·la gràfica amb editorials com Lunwerg (Espanya), Nobrow (UK), SM (Espanya), Two Dollars Ràdio (USA) o limina (Itàlia). També ha participat amb els seus murals en diversos festivals com Mural (Canadà), Glastonbury Festival (UK), Cut Out Fest (Mèxic) o Mulafest (Espanya), ha realitzat una col·laboració amb el FC Barcelona, i ha creat murals a Madrid, Barcelona, Londres, París, Moscou, Hong Kong, Montréal, Seattle, Ciutat de Mèxic i Colònia, entre d’altres.

15 març | 10h00 | Fira de Creació Literària del FLIC | Museu del Disseny de Barcelona