Cartell FLIC10 Albert Asensio

FLIC Festival

10è festival de literatura i arts infantil i juvenil

Personatges singulars

10 anys experimentant altres maneres de viure la literatura!

El FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, fa 10 anys! Aquest desè aniversari el celebrarem al Museu del Disseny de Barcelona els dies 13 i 14 de març, amb activitats per a famílies, xerrades per a tothom, una programació professional i, com sempre, molts llibres!

El tema de la 10a edició són els Personatges Singulars, aquells individus ficticis fets d’un material que els fa ser i actuar lluny de les convencions, són diferents, gairebé únics… Tots som personatges singulars! I així ho ha reflectit l’il·lustrador Albert Asensio al cartell que hem creat per a l’ocasió.

Albert Asensio és ben conegut per les seves il·lustracions a editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia. La seva feina ha estat reconeguda amb premis com el Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010, un premi del Banco del Libro de Venezuela pel llibre Kim de Rudyard Kipling (Editorial Joventut), 3 Premis Junceda, i també el Premi Llibreter 2017 a àlbum il·lustrat per El Banc Blau (Babulinka books).

Vols descobrir tot el que t’espera al FLIC10? Consulta la programació aquí!