nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

Animal! de Tanit Plana i Roser Ros

Aquest Nadal, regala una cosa diferent i emporta’t el Flic a casa!

Regala un dels pòster de la Mostra fotogràfica i literària de Tanit Plana, amb selecció de textos de Roser Ros: tria entre llops, gripaus, àguiles o tot l’animalari complert!

T’interessa? Compra-la aquí!

Què és Animal!?

Aquesta mostra literària i fotogràfica versa sobre animals i té un doble objectiu: per una banda, difondre textos de la literatura popular i tradicional i també de la culta, a través de la mirada fotogràfica de l’artista Tanit Plana i, per l’altra,  promoure casinoin.us l’exhibició de l’obra de grans artistes en espais poc habituals.

La mostra, produïda per Tantàgora amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, consta de 6 peces: 1 cartell de presentació i 5 cartells dedicats a cadascun dels animals. Les fotos de Tanit Plana es conjuguen amb breus apunts literaris, una acurada selecció literària que tracta del llop  (animal del pèl), l’àguila (animal de ploma), el tauró (animal d’aigua), el gripau (animal amfibi) i el drac (animal fantàstic).

L’artista Tanit Plana reinterpreta  els textos amb les seves fotos. Aquesta creadora defuig els enquadraments tradicionals i busca constantment un punt de vista diferent, ja sigui per la utilització de lents gran angulars o l’ il·luminació artificial amb flaix. Gran amant de la texturització del color, opta per treballar una gamma natural amb volums i gradacions que contribueixen al dinamisme de la composició.  Ha estat premiada al Fotopress 2010 i Photoespaña 2012.

 

Crèdits

Fotografia: Tanit Plana

Selecció de textos:Roser Ros

Comissariat: Roser Ros

Disseny: Magalí Homs

Disseny Gràfic: SlowArtWork

Producció: Tantàgora

 

Amb la col.laboració del Departament de Cultura