nena2
Venda entrades!
Festival de literatures i arts infantil i juvenil

Festival de literatura y arte infantil y juvenil

La Farmaciola del Flic

  • Itinerant

  • Públic Familiar

  • Organitza Tantàgora

  • Amb alumnes 3er GEI Blanquerna URL

Sabem que durant el FLIC ens visitaran persones que poden estar afectades per malures causades per la literatura o pel seu conreu (llegir,escriure, imaginar, etc.). Per posar remei a les possibles situacions lamentables hem previst posar a l’abast dels visitants una farmaciola.
Així, els dies 30 i 31 de gener de 2016, es passejaran pel recinte del CCCB i del MACBA unes persones amb bates blanques. Van per parelles i duen les butxaques plenes d’uns medicaments especialment indicats per a la cura de les malures literàries. Hi trobareu el VERBATZETAN, el DARPIN, la CLAUPIRINA, el VERBOTAN, el DARVAZELLS, el DARCAPIN, el BOCAPIN i fins i tot un tractament literari anomenat TURÁN. Es tracta de gotes, pastilles, píndoles, xarops, col·lutoris bucals, xiclets, i d’altres elements; els seus efectes poden ajudar a esmenar els problemes provocats per la lectura mal aconsellada, la desesma de l’escriptura, la falta d’imaginació, etc. Cal, però, parar atenció amb els seus efectes secundaris.
Si us surten a l’encontre un parell de persones amb aspecte d’infermer de bata blanca, amb les butxaques carregades de remeis, no temeu. Les seves intencions són bones, tan sols pretenen conèixer si patiu d’algun dels mals esmentats i oferir-vos una solució.